Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya yumruk atmak

Rüyada kafaya yumruk atmak

Rüyada kafaya yumruk atmak makamının tehlikeye gireceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, eskisinden de iyi olacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulur.

Rüyada kafaya yumruk atmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada kafaya yumruk atmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kafaya yumruk yemek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada kapıya yumruk atmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına rivayet eder.

Rüyada düşmana yumruk atmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada aynaya yumruk atmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine inanılır.

Rüyada göze yumruk atmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada kadına yumruk atmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments