Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adama yumruk atmak

Rüyada adama yumruk atmak

Rüyada adama yumruk atmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, kazancın devamlı olacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada adama yumruk atmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişikliklerinin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada adama yumruk atmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hastalığının düzeleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumrukla adam dövmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada kadına yumruk atmak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, işlerin daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babaya yumruk atmak her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada kapıya yumruk atmak ters giden işlerin de düzeleceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine inanılır.

Rüyada düşmana yumruk atmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara yumruk atmak yakında hedefine ulaşacağına, kırılan kalplerin barışacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada göze yumruk atmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments