Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyalarını satmak

Rüyada eşyalarını satmak

Rüyada eşyalarını satmak isminden sıkça söz ettireceğine, zor günlerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyalarını satmak gördüyseniz:

  • İşinizi arka planda bırakıp, arkadaşlarınıza, ailenize veya hoşlandığınız şeylere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada evinin eşyasını satmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden eşya satmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada giyim eşyası satmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin eşyasını satmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ev eşyalarını satmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yolunun açılacağına, hanenizde bolluk olacağına alamet eder.

Rüyada eski eşyayı satmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, üzüntülerin gideceğine inanılır.

Rüyada eskiciye eşya satmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eşyalarını satmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments