Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski eşyayı satmak

Rüyada eski eşyayı satmak

Rüyada eski eşyayı satmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalettir.

Rüyada eski eşyayı satmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada eski eşya satmak sorunlarını çözebileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada eski eşyayı satmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, karlı çıkacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski eşyaları satmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulur.

Rüyada eskiciye eşya satmak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşyaları satmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evdeki eşyayı satmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına delalettir.

Rüyada eşyalarını satmak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada ziynet eşyası satmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments