Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eskiciye eşya satmak

Rüyada eskiciye eşya satmak

Rüyada eskiciye eşya satmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayatın pahalılaşmasına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Rüyada eskiciye eşya satmak gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Rüyada eskiciye eşya satmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işaret eder.

Rüyada eskiciye demir satmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada eskiciye bir şey satmak üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada eşyanın eskidiğini görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada halının eskidiğini görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Rüyada eskici dükkanı görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Rüyada eskici görmek artık rahat bir nefes alacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın eskidiğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments