Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin eşyasını satmak

Rüyada evin eşyasını satmak

Rüyada evin eşyasını satmak stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işaret eder.

Rüyada evin eşyasını satmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey göründüğü gibi olmayabilir veya görünmeyen riskler veya endişe yaratan durumlar gerçek olabilir.

Rüyada evinin eşyasını satmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin eşyasını satmak hastalıkların son bulacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, de rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada evdeki eşyaları satmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ev eşyalarını satmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada giyim eşyası satmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada eşyalarını satmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, başarı için fırsatların artacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşyayı satmak borç batağına düşeceğine, büyük hatalar yapacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet eder.

Rüyada ziynet eşyası satmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, planlarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments