Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin eşyasını satmak

Rüyada evinin eşyasını satmak

Rüyada evinin eşyasını satmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evinin eşyasını satmak gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada evinin eşyasını satmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin eşyasını satmak dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada giyim eşyası satmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evdeki eşyayı satmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, dara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada eskiciye eşya satmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada ev eşyalarını satmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları satmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet eder.

Rüyada eşyalarını satmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments