Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyalarını satmak

Rüyada ev eşyalarını satmak

Rüyada ev eşyalarını satmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev eşyalarını satmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada evden eşya satmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evdeki eşyaları satmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ev eşyalarını satmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına yorulur.

Rüyada evdeki eşyayı satmak arzuların yerine geleceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşyaları satmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada giyim eşyası satmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşyalarını satmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziynet eşyası satmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments