Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden eşya satmak

Rüyada evden eşya satmak

Rüyada evden eşya satmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ruhen güzelleşeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evden eşya satmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada evdeki eşyaları satmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyayı satmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarını satmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine yorulur.

Rüyada evden eşya satmak fakirlikten kurtulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin eşyasını satmak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, başarıya giden yolların açılacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret eder.

Rüyada giyim eşyası satmak işinden evine gidip geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ziynet eşyası satmak sosyal konumunun değişeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşya satmak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments