Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyaların hareket ettiğini görmek

Rüyada eşyaların hareket ettiğini görmek

Rüyada eşyaların hareket ettiğini görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada eşyaların hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Rüyada eşyaları hareket ettirmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek verimin her geçen gün artacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşya hareket ettirmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, doğru bir karar verileceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Rüyada eşyaların hareket ettiğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Rüyada evin hareket ettiğini görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments