Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin hareket ettiğini görmek

Rüyada evin hareket ettiğini görmek

Rüyada evin hareket ettiğini görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Sizi mantıksızca şeyler yapmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada evin hareket ettiğini görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin hareket ettiğini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet eder.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin hareket ettiğini görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek kazancının da artacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek kişinin malını kaybedebileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, helal rızık yiyeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments