Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek çok büyük yenilikler yapacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kabenin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinin hareket ettiğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada suyu hareket ettirmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments