Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya taşıdığını görmek

Rüyada eşya taşıdığını görmek

Rüyada eşya taşıdığını görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eşya taşıdığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya yakındaki bir kişiyle farklı boyutta bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, dinamik olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşya taşıdığını görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının eşya taşıdığını görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini taşıdığını görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada birini sırtında taşıdığını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada ölü taşıdığını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine delalet eder.

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments