Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek işlerin çok iyiye gideceğine, para yatıracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada arkadaşının ev taşıdığını görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini taşıdığını görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, amaçlarını yerine getireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hasretlerin biteceğine yorulur.

Rüyada başkasının ev taşıdığını görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada akrabanın ev taşıdığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev taşıdığını görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meral

Ruyamda kayınpederin evinde oluyoruz rahmetli babamda var eşimin ailesi benim ailem kalabalık bi ortam.kayınpeder bira görüyo evde hala içiyomu bu bunun benim evimde ne işi var diyo bagırıp cagırıyo eşime evde.ortalık karışınca babam ben burda duramam beni sıgınma evine yatırın diye sinirleniyo .oarada bi balta görüyorum alıp balkondan atıyorum bi kaza olur diye.döndüğümde rahmetli babam camı kırık bi pencerede oturmuş sigara içiyo elinden tutup indirmeye calışırken düşüyo aşaya aglıyorum ambula