Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının eşya taşıdığını görmek

Rüyada başkasının eşya taşıdığını görmek

Rüyada başkasının eşya taşıdığını görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, konfor içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının eşya taşıdığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Rüyada başkasının eşya taşıdığını görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, lüks içinde olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Rüyada eşya taşıdığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birini taşıdığını görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet eder.

Rüyada su taşıdığını görmek tüm keyfinin kaçacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini sırtında taşıdığını görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada bir şey taşıdığını görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments