Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada ev eşyası taşıdığını gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işarettir.

Rüyada eşya taşıdığını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının eşya taşıdığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, onlarla arasının açılacağına, huzura ve rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada başkasının ev taşıdığını görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ev taşıdığını görmek aile içinde saadetinin artacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada akrabanın ev taşıdığını görmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalettir.

Rüyada ev taşıdığını görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments