Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek

Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek

Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin eşya taşıdığını gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada ev eşyası taşıdığını görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eşya taşıdığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada eşya taşıdığını görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının eşya taşıdığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulur.

Rüyada çanta taşıdığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada bebek taşıdığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini taşıdığını görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü taşıdığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, borcunun kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments