Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya göndermek

Rüyada eşya göndermek

Rüyada eşya göndermek eğleneceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, bereketli yağmurlara, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına alamet eder.

Rüyada eşya göndermek gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Rüyada eşya göndermek bereketin ve verimin hâkim olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölüye selam göndermek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını hacca göndermek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada askere göndermek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet eder.

Rüyada para göndermek çok büyük adımlar atılacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf göndermek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül göndermek gönül kapılarının açılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments