Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para göndermek

Rüyada para göndermek

Rüyada para göndermek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, iyi halin geleceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada para göndermek gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Rüyada birine para göndermek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, kendinden emin adımlar atacağına işarettir.

Rüyada para gönderdiğini görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada para göndermek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kızını askere göndermek hırpalanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada misafir göndermek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu hacca göndermek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kocasını hacca göndermek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments