Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül göndermek

Rüyada gül göndermek

Rüyada gül göndermek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada gül göndermek gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Rüyada gül göndermek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada kardeşi askere göndermek çaresiz durumlara düşeceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, onları gücendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kötü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini hacca göndermek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi haca göndermek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine para göndermek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, şen kahkahalar atacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments