Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere göndermek

Rüyada askere göndermek

Rüyada askere göndermek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada askere göndermek gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu askere göndermek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere göndermek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada yakınını askere göndermek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, refaha erileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada asker göndermek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşimi askere göndermek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek eline hayırlı kazançların geçeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü askere göndermek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalettir.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments