Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyı askere göndermek

Rüyada nişanlıyı askere göndermek

Rüyada nişanlıyı askere göndermek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, birikiminin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısını askere göndermek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini askere göndermek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü askere göndermek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına rivayet eder.

Rüyada kızı askere göndermek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşini asker göndermek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eşi askere göndermek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını askere göndermek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments