Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğraf göndermek

Rüyada fotoğraf göndermek

Rüyada fotoğraf göndermek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, iş ve mekan değiştireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf göndermek gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Rüyada fotoğraf göndermek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü hacca göndermek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ele geçen kazancın azalacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini umreye göndermek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, sevdiği birini kırmaya, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını hacca göndermek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine hediye göndermek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Rüyada gül göndermek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, başarılarının kalıcı olacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Rüyada asker göndermek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı askere göndermek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, büyük atılımlar yapılacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments