Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski ayakkabı satın almak

Rüyada eski ayakkabı satın almak

Rüyada eski ayakkabı satın almak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına delalet eder.

Rüyada eski ayakkabı satın almak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada eski ayakkabı satın almak büyük problemler yaşanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulur.

Rüyada topuklu ayakkabı satın almak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı satın almamak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ayakkabı satın almak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek ayakkabısı satın almak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ayakkabı satın almak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada siyah ayakkabı satın almak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ayakkabı satın almak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments