Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski zamanlara gitmek

Rüyada eski zamanlara gitmek

Rüyada eski zamanlara gitmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski zamanlara gitmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Rüyada eski zamanlara gitmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, onlardan fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski zamana gitmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada gecmis zamana gitmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamanda geriye gitmek güzel günler için yaşayacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zamanda ileri gitmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, geçim derdinin sona ereceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski zamanda yaşamak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski zaman parası görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada eski zaman evi görmek kendine döneceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments