Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski zamana gitmek

Rüyada eski zamana gitmek

Rüyada eski zamana gitmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sıkıntı çekeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski zamana gitmek gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Rüyada eski zamanlara gitmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski zamana gitmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Rüyada gecmis zamana gitmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada zamanda geriye gitmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada zamanda ileri gitmek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, küskünlüklerin oluşacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işaret etmektedir.

Rüyada eski zaman görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada eski zaman evi görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments