Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanda geriye gitmek

Rüyada zamanda geriye gitmek

Rüyada zamanda geriye gitmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yeni kapılar açılacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zamanda geriye gitmek gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada zamanda geriye gitmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamanı geri almak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gecmis zamana gitmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zamanda ileri gitmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski zamana gitmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada eski zamanlara gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada geri gitmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada geri geri gitmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments