Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski zamanda yaşamak

Rüyada eski zamanda yaşamak

Rüyada eski zamanda yaşamak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalet eder.

Rüyada eski zamanda yaşamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler uzun zamandır devam eden bir duruma farklı yaklaşmanızı öneriyorsa ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada eski zamanda yaşamak yanlış yönde kararlar verileceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalet eder.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski zaman parası görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski zamanları görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada eski zaman görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, husumetlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada eski zamana gitmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski zaman altını görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments