Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zamanda ileri gitmek

Rüyada zamanda ileri gitmek

Rüyada zamanda ileri gitmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zamanda ileri gitmek gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada zamanda ileri gitmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zamanı ileri almak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada saatlerin ileri aldığını görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ileriyi görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada saati ileri almak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ilerideki eşini görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada ileri bir tarih görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, geri planda kalacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada gecmis zamana gitmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments