Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski zaman parası görmek

Rüyada eski zaman parası görmek

Rüyada eski zaman parası görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, geride bırakacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada eski zaman parası gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz baskı altında olabilir veya sizin ilişkiyle ilgili fikirleriniz değişebilir.

Rüyada eski zaman parası görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, engel teşkil edeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski zamana gitmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski zamanları görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski zaman evi görmek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendi geleceğine delalet eder.

Rüyada eski zaman görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski zaman altını görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments