Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski zaman görmek

Rüyada eski zaman görmek

Rüyada eski zaman görmek görgülü ve kültürlü olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına inanılır.

Rüyada eski zaman gördüyseniz:

  • Fazla güvenilir olmaktan vazgeçmeniz gerekeceğe benziyor.

Rüyada eski zaman altını görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada eski zamanlara gitmek hayal kırıklığına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, elde bulunan imkânların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski zamanda yaşamak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada eski zamana gitmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, daha fazla kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada eski zaman evi görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada eski zaman parası görmek yoğun stres altında kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada eski zaman görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments