Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçmiş zamanda yaşamak

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak fedakârlıklar yapacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına tabir olunur.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya yorulur.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada geçmiş görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine yorulur.

Rüyada içi geçmiş karpuz görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada geçmişten birini görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak hayırlı haberlere, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada geçmiş yılları görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments