Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski zamanları görmek

Rüyada eski zamanları görmek

Rüyada eski zamanları görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada eski zamanları gördüyseniz:

  • Size önemli geri dönüşü olabilecek plan, proje, iş, keyifli aktiviteler veya kişilere odaklanmalısınız.

Rüyada eski zaman altını görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, onlara çok bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada eski zaman parası görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, zinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski zamanları görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yeni siparişler alacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada eski zamana gitmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski zamanlara gitmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına rivayet eder.

Rüyada eski zaman evi görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek pek az kazanç getireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments