Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski zaman altını görmek

Rüyada eski zaman altını görmek

Rüyada eski zaman altını görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski zaman altını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Rüyada eski zaman altını görmek mal ve para kazanılacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada her zaman eski sevgiliyi görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski zaman evi görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski zaman parası görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski zamanda yaşamak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işarettir.

Rüyada eski zaman görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada eski zamanlara gitmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments