Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyon aldığını görmek

Rüyada televizyon aldığını görmek

Rüyada televizyon aldığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, onların önüne geçeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada televizyon aldığını gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada televizyon aldığını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada yeni televizyon aldığını görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyona bakmak rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon almak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada televizyon izlemek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, bol muhabbette kalacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık televizyon görmek işlerin canlanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, iç sıkıntısına inanılır.

Rüyada televizyon taşımak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada televizyon anteni görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments