Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini televizyonda görmek

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, bereketin ve karın artacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, tüm dileklerin tutacağına, üzüntülerin son bulacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini televizyonda gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada sevdiğini televizyonda görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kendisine şifa olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon almak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, şansın açılacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah televizyon görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon dolabı görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına yorulur.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işarettir.

Rüyada televizyonu kapatmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla televizyon görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı terfiler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments