Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman televizyon görmek

Rüyada kocaman televizyon görmek

Rüyada kocaman televizyon görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada kocaman televizyon gördüyseniz:

  • Bir süredir tam olarak çözülemeyen konular ya da problemler ani bir şekilde çözüm yoluna gidebilir.

Rüyada kocaman televizyon görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada antika televizyon görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, iyileşme göstereceğine işarettir.

Rüyada lcd televizyon görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, zengin için yoksulluğa, seçkin bir eleman haline geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz televizyon görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada televizyon aldığını görmek hararetli olayların meydana geleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada televizyon almak sahip olacağı malın faazlalığına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada televizyona çıkmak insanlardan takdir toplayacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments