Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tahta sandalye görmek

Rüyada eski tahta sandalye görmek

Rüyada eski tahta sandalye görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski tahta sandalye gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Rüyada eski tahta sandalye görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada tahtadan sandalye görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta masa sandalye görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tahta sandalye görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada tahta sandalyede oturmak istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada eski sandalye görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Rüyada eski tahta görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments