Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta sandalyede oturmak

Rüyada tahta sandalyede oturmak

Rüyada tahta sandalyede oturmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, maddi sorunlarının artacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • Utanmanıza neden olacak gelişmeler yaşamamak için yapılması gerekli son dakika değişiklikleri varsa uygulamakta fayda var.

Rüyada tahta sandalyede oturmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada tahta sandalye görmek çok kolay bir hayatı olacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski tahta sandalye görmek bol kazanç elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada tahta masa sandalye görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtadan sandalye görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yeterli kimse haline geleceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, az çalışarak çok gezeceğine işarettir.

Rüyada sallanan sandalyede oturmak elindeki işi rayına oturtacağına, helal kazanç elde edileceğine, parasal durumun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments