Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek bundan hayır göreceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, zor günlerden geçeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle aşız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyede birini görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada tekerlekli sandalyede görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tekerlekli sandalyeyle gezmek mutsuz olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına yorulmaktadır.

Rüyada annemi tekerlekli sandalyede görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments