Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta sandalye görmek

Rüyada tahta sandalye görmek

Rüyada tahta sandalye görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, böylece hayatından memnun olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına inanılır.

Rüyada tahta sandalye gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması olası olan yeni bir durumdur.

Rüyada eski tahta sandalye görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada tahta masa sandalye görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada tahta sandalyede oturmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalettir.

Rüyada tahta sandalye görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada tahtadan sandalye görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrikli sandalye görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada sandalye dizmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek keyifli sohbetler edeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments