Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta masa sandalye görmek

Rüyada tahta masa sandalye görmek

Rüyada tahta masa sandalye görmek başarılarını ispat edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ortaklıkların bozulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada tahta masa sandalye gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada tahta masa sandalye görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, durgun giden işlerin açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sandalye masa görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalettir.

Rüyada masa sandalye takımı görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa sandalye almak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, iyi günler yaşayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada masa sandalye görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok önemli noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada sandalye ve masa görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments