Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtadan sandalye görmek

Rüyada tahtadan sandalye görmek

Rüyada tahtadan sandalye görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayatına bakacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tahtadan sandalye gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada tahta sandalyede oturmak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta masa sandalye görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta sandalye görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahtadan sandalye görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına işarettir.

Rüyada eski tahta sandalye görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Rüyada uçan sandalyeye binmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet eder.

Rüyada cam sandalye görmek hüsrana uğratacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments