Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski tahta görmek

Rüyada eski tahta görmek

Rüyada eski tahta görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada eski tahta gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Rüyada eski tahta sandalye görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada eski tahta kapı görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski tahta görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada eski tahta köprü görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Rüyada eski tahta ev görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada evin içinde tahta görmek endişe veren durumların düzeleceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, içinin de rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta kurusu öldürdüğünü görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tahta taşıdığını görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments