Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta ev görmek

Rüyada tahta ev görmek

Rüyada tahta ev görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yeni malların alınacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada tahta ev gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada tahta ev görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahtalı ev görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta evde yaşamak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tahta evde olmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ileride saygın bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada tahtadan ev görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde tahta görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada tahta bir ev görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, başarılı işlere imza atılacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments