Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski siyasetçi görmek

Rüyada eski siyasetçi görmek

Rüyada eski siyasetçi görmek sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski siyasetçi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Rüyada eski siyasetçi görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada siyaset görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret eder.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sermaye elde edeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına rivayet eder.

Rüyada siyaset konuşmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada siyasete atılmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyaset yapmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyasetçi görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments