Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyaset yapmak

Rüyada siyaset yapmak

Rüyada siyaset yapmak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyaset yapmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada siyaset yapmak büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hile ile mal elde edeceğine, hayaline kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyaset konuşmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine işaret eder.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada bir siyasetçi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalet eder.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyaset görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir siyasetçi görmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, çok iyi giden işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyasetçileri görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments