Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyasetçi görmek

Rüyada siyasetçi görmek

Rüyada siyasetçi görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, para sahibi olacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada siyasetçi gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Rüyada siyaset yapmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş siyasetçi görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek daha sık bir araya geleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada siyaset görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada eski siyasetçi görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada siyasete girmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulur.

Rüyada siyaset adamı görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hayaline kavuşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments