Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek günahlara, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlü bir siyasetçi gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız, öğreneceklerinizi arttırarak kendiniz için daha iyi bir pozisyon yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir siyasetçi görmek doğru işler yapacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyaset görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyaset adamı görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına rivayet eder.

Rüyada siyasetçileri görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski siyasetçi görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyaset konuşmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments