Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyaset görmek

Rüyada siyaset görmek

Rüyada siyaset görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada siyaset gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada bir siyasetçi görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, makbul olan şeylere, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada siyaset adamı görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş siyasetçi görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyaset görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek belalardan korunacağına, darlık içine düşeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir siyasetçi görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kendisini işine vereceğine delalet eder.

Rüyada siyaset yapmak planların tutmayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments